• nl
  • en
  • fr
  • de

Yogini & Yogitri - yoga, meditatie en ayurveda

Het bedrijf Yogini is actief in de yoga, meditatie en ayurveda branche en richt zich op particulieren, yogascholen en –studio’s, meditatiecentra en MKB. Het bedrijf is marktleider in meditatiekussens, yogamatten en aanverwante producten. De mensen achter Yogini hebben een duidelijke filosofie; oog hebben voor mens en milieu, een steentje bijdragen aan een betere wereld. Hoog in het vaandel staan eerlijke handel, goede arbeidsvoorwaarden voor de werknemers van onze producenten, geen kinderarbeid, hergebruik van materialen en de verkoop van zoveel als mogelijk, natuurlijke producten. De Laagste Prijs Garantie betekent goedkoper dan de concurrent maar is bij ons geen duurkoop, het is een eerlijke prijs – kwaliteit verhouding. Rijk worden is geen optie, een goed bestaan is het doel. 

Eigen merk Yogitri

Als natuurlijk hebben we concessies moeten doen aan onze filosofie, zo eerlijk moeten we zijn. Een pvc of rubber yogamat is geheel iets anders dan een yogamat van natuurlijke materialen; schapenwol, kurk of natuurrubber maar er is (helaas) simpelweg vraag naar omdat de levensduur, grip en schokdempendheid groter is en de prijs veel lager. Om iedereen te kunnen bedienen hebben wij deze concessie gedaan. Toch zullen we er alles aan doen om natuurlijke materialen te promoten. Zo hebben wij onze eigen Yogitri meditatielijn ontwikkeld, een geheel Eigen Merk dat staat voor onze filosofie en idealen. De producten en leverancier zijn GOTS gecertifieerd en geheel op elkaar afgestemd. De lijn bestaat uit twaalf standaard kleuren, mooi geborduurde symbolen en een diversiteit aan producten, riemen, bolsters, oogkussens, meditatiekussens, zabutons en meer. 

Zo duurzaam mogelijk

Ook binnen ons bedrijf trachten wij zo ecologisch en duurzaam mogelijk te werken. Het binnen gekomen verpakkingsmateriaal wordt hergebruikt. We hebben geen Eénuurservice, alle voor verzending klaargemaakte orders worden in één keer afgeleverd aan onze transporteur. De pakketten worden verzonden in een zo passend mogelijke verpakking om het verzendvolume te verkleinen en er wordt groot ingekocht om de transport container zo efficiënt mogelijk te vullen. Dit zijn enkele voorbeelden binnen onze bedrijfsvoering.

Service

Klantgerichtheid, goede service en snelle levering zijn drie andere pijlers binnen het bedrijf. Al is de telefonische bereikbaarheid niet het meest uitgebreide, achter de schermen heerst er geen 9 tot 5 mentaliteit. Als team zullen wij er alles aan doen om uw order zo snel mogelijk verzendklaar te hebben. Dit geldt ook voor de aan ons gerichte e-mails, ook deze zullen zo snel als mogelijk, worden beantwoord. Punctualiteit staat eveneens hoog in het vaandel.

Ondersteuning

Yogini is de Nederlandse webshop, in het buitenland draagt de webshop, de naam Yogitri. Om al onze producten zo goed mogelijk informatief te ondersteunen is er voor veel producten een eigen website ontwikkeld. Zo vindt u bijvoorbeeld alle informatie over wasnoten op wasnoten.eu maar ook voor yogamatten is een website actief; yogamat.nl. De meest uitgebreide website is Fascinerend.nl, hier vindt u een breed aanbod aan informatie over yoga, meditatie en ayurveda en de bijbehorende producten.